“LIME brengt ons in contact met andere onderzoekers die bezig zijn met het ontwikkelen van slimme meetmethodes. Door het delen van kennis, bijvoorbeeld over het toepassen van co-creatie, hoeft niet iedereen het wiel opnieuw uit te vinden.”

Roy HaexPhD candidate- academischewerkplaatsouderenzorg.nl

“De samenwerking met LIME heeft ervoor gezorgd dat de slimme drinkbeker nog meer geperfectioneerd is zodat de beker nu ook voor de consument en zorginstellingen beschikbaar is.”

Erik JanssenDirecteur My Beaker- mybeaker.com

“LIME Portal denkt mee over de missende schakels die er nog zijn binnen onze start-up. En verbindt ons met potentiële partijen die deze kunnen invullen. Op deze manier kunnen we sneller vooruit gaan.”

Joris JanssenDirecteur BodyGraph - body-graph.com

“Dankzij de samenwerking met LIME is het mogelijk om sneller te schalen en wetenschappelijk onderzoek te doen, een echte katalysator voor iedere startup!”

Mike VerhielCEO, Psylaris - psylaris.com

“ De LIME Portal helpt ons op diverse vlakken met de ontwikkeling van meetinstrumenten: van techniek, zorg toepassing tot business.”

Freek BoestenWearable Healthcare - maastrichtinstruments.nl

“Ik vond het een erg aangenaam een leerrijk gesprek. Met de hulp van LIME staan we een stapje dichter bij ons wetenschappelijk onderzoek, zodoende hoogst kwalitatieve nutraceuticals op de markt te brengen. Hartelijk dank voor de informatie.”

Koen IndesteegeFounder OmniMind - getomnimind.com

“LIME Portal heeft voor ons (Gociety Solutions) het verschil gemaakt tussen ons product en dat van andere bedrijven door het valideren van ons product, de GoLiveClip en GoLivePhone app”.

Frank VerbeekManaging Director bij Gociety Solutions - goliveclip.eu

“De inzet van het team van LIME Portal was zeer positief. Jullie begrepen de business case en jullie pro-activiteit heeft ons zeker verder geholpen om de mogelijkheid te onderzoeken om ons product te valideren.”

Francoise de GoeijenCFO Rementis and shareholder - rementis.nl

“We zijn in Limburg eraan gewend klanten en partners te zoeken in een grote geografische straal, zonder ons te realiseren wat er in Limburg zelf aan technologische innovaties ontwikkeld wordt. LIME verbindt partijen in de regio die elkaar anders wellicht niet ontdekt hadden.”

Ben VaessenDirecteur Metrisquare - www.metrisquare.com